Griekse Eilanden cruise

Individuele reizen Heen- & terugvlucht

Proef de wonderen van de Griekse eilanden op deze cruise gevuld met geschiedenis, charme en adembenemende landschappen. Maak een wandeling naar de top van de stadsmuur van Kotor, waar u beloond wordt met een fantastisch uitzicht op kerken, paleizen en pleinen.

Geniet van een glaasje ouzo in een typische taverna in Mykonos. En bewonder tot slot de wereldbekende witte kerkjes met blauwe koepels in Santorini. Geniet kortom van een all-inclusive cruise vakantie langs de mooiste Griekse eilanden!

Kies uit 3 vertrekdata: 29 juli, 16 september of 7 oktober.

Jouw reisschema

Dag 1 tot 2

Dag 1: Venetië

Venetië is een prachtige vertrekplaats voor een Middellandse Zeecruise. Momenteel varen cruiseschepen nog langs het Canal Grande naar buiten, met zicht op het San Marcoplein. Zelfs al heeft u de stad al verschillende malen bezocht, het blijft ontzettend mooi. 

Dag 2 tot 3

Dag 2: Kotor

Vandaag is het zaak om vroeg op te staan. U mag het binnenvaren in de baai van Kotor absoluut niet missen. Het schip vaart tussen groene heuvelflanken en bergen. Soms noemt men de baai van Kotor zelfs “de meest zuidelijke fjord van Europa”. Kotor zelf is een rustig stadje met een middeleeuws centrum en leuke terrasjes en winkeltjes. Langs een zigzaggende weg kunt u naar boven wandelen. Vanop de top van de heuvel krijg je een magnifiek zicht op het stadje en de baai waar het cruiseschip voor anker ligt.

Dag 3 tot 4

Dag 3: Corfu

Als één van de mooiste Griekse Eilanden, wordt Corfu omringd door azuurblauw water. De verborgen baaien en stranden aan de kust nodigen uit om heerlijk te relaxen en te genieten van het goede leven. De hoofdplaats van Corfu, Kerkyra, is UNESCO-werelderfgoed. Het Venetiaanse fort en de oude stadsmuren zijn de voornaamste bezienswaardigheden. Ook de gezellige marktjes, tavernes, bars en winkels vallen in de smaak bij de vele toeristen die jaarlijks Kerkyra bezoeken.

Dag 4 tot 5

Dag 4: Santorini

Wie aan Griekenland denkt, ziet waarschijnlijk pittoreske beelden voor zich van witte huisjes en kerken met blauwe koepeldaken, gebouwd op spectaculaire kliffen die uitkijken over de uitgestrekte diepblauwe zee. Om dit in het echt te zien, moet u het onbeschrijfelijk mooie Santorini bezoeken.

Dag 5 tot 6

Dag 5: Mykonos

Met haar blauw en witte huisjes, het lawaai van Petros de Pelikaan (de mascotte van het eiland) en het waaien van de molens is Mykonos één van de meest uitnodigende eilandjes van Griekenland. De kusten tellen tal van schitterende stranden waar het azuurblauwe water u uitnodigt om een frisse duik te nemen. Tussendoor kunt u verpozen in één van de vele beach bars, een hapje eten in een typische Griekse taverna of op souvenirjacht gaan in de pittoreske winkelstraatjes. 

Dag 6 tot 7

Dag 6: op zee

Geniet van een ontspannen dag aan boord van de Norwegian Star terwijl het schip vaart richting Kroatië.

Dag 7 tot 8

Dag 7: Dubrovnik

De stad, ook de "parel van de Adriatische Zee” genoemd, is bekend om haar hoge middeleeuwse stadsmuren en prachtige architectuur. Dubrovnik was in een ver verleden bijna even belangrijk als Venetië. Nu is het een charmante kuststad waar toeristen genieten van het goeie weer, de gezellige terrasjes en het historische centrum. Onze aanrader: maak een wandeling op de vestingsmuren voor een uniek panorama over de stad, de omgeving en het water.

Dag 8 tot 9

Dag 8: Venetië

Ontbijt aan boord gevolgd door de ontscheping. Transfer naar de luchthaven en terugvlucht naar België.
SelectTogether Cruises
Prijs & beschikbaarheid
vanaf

1750

p.p.
 • Vul alsjeblieft een e-mailadres in waarop je de offerte graag ontvangt.
Vraag een offerte
Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!
 • Uitgebreid vol pension
 • Alcoholische dranken in de bars en restaurants
 • Frisdranken en fruitsappen, koffie en thee
 • Fooien voor de bemanning (t.w.v. €112,-)
 • Vluchten heen/terug Brussel - Venetië in economy class
 • Transfers luchthaven - haven, haven - luchthaven
 • Faciliteiten en activiteiten aan boord
 • Livemuziek in de bars en shows in het theater
 • Havengelden
 • BTW en Garantiefonds Reizen
Persoonlijke uitgaven, verzekeringen, excursies
-
Prijzen en beschikbaarheden veranderen voortdurend. Wil je de laagste prijs van vandaag kennen of vastleggen? Bel ons gauw op.

Kies je Selectair reisagent.


zoeken

Geef een geldige postcode of locatie op.